Werkzaam op vestiging

Team

Kirsten van der Geer

Kirsten van der Geer

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Msc. Orofaciaal fysiotherapeut 
  • Shockwave
  • Kaakfysiotherapie
  • Duizeligheid

BIG registratienummer: 19929044404

Hallo, mijn naam is Kirsten van der Geer. Sinds februari 2021 ben ik werkzaam bij FYNN Fysio. Het heeft voor mij even geduurd voordat ik voor fysiotherapie koos. Ik heb namelijk ook filosofie gestudeerd en een tijdje gewerkt voordat ik opnieuw ben begonnen met studeren.

Niet alleen tijdens mijn werk, maar ook thuis vind ik het fijn om fysiek creatief te zijn. Ik klus graag dingen voor in en rond ons huis. Daarnaast ga ik regelmatig wandelen en kamperen, het liefst met vrienden.

Samen met mijn collega Jurjen heb ik al veel patiënten succesvol geholpen met hun kaak klachten. Daarnaast kun je bij mij ook zeker terecht voor andere fysieke klachten.

Het is in mijn werk mijn doel om samen met mijn patiënten tot de juiste, passende, oplossing te komen. Ik geef je graag doelen mee om thuis te behalen en hou van een actieve aanpak. Met bewegen is veel op te lossen, wij gaan samen kijken op welke manier dat kan en hoeveel voor jou haalbaar is. Ieder mens is anders, geen enkel doel voor thuis is daarom bij mij hetzelfde. Er komt veel maatwerk bij kijken.

Om u goed te kunnen helpen is communicatie mijn belangrijkste hulpmiddel.

U kunt van mij verwachten dat ik goed naar u luister, en ik verwacht in ruil daarvoor dat u eerlijk en open bent richting mij. Samen komen er we eruit!

Kirsten van der Geer