Werkzaam op vestiging

Jurjen Ament

Jurjen Ament

  • Msc. Fysiotherapeut, praktijkhouder
  • Orofaciaal fysiotherapeut (o.a. kaakfysiotherapie)
  • Dry needling extremiteiten, wervelkolom, hoofd/hals/kaak (gastdocent en senior-begeleider voor Friesland, Groningen, Drenthe)
  • Bedrijfsfysiotherapeut


BIG registratienummer:19041507604

Beste bezoeker,

Mijn naam is Jurjen Ament. Ik ben naast algemeen fysiotherapeut gespecialiseerd in hoofd-hals klachten (orofaciaal fysiotherapeut) en in het onderzoeken van fysieke problemen op de werkvloer (bedrijfsfysiotherapeut). Samen met Berttrand Hofstra ben ik praktijkhouder van FYNN Fysio.

Als fysiotherapeuten hebben wij de mooie taak mensen te helpen met hun lichamelijke ongemakken. Dit begint voor ons bij de opleiding fysiotherapie en het eindigt wat mij betreft nooit. De continue ontwikkeling van nieuwe vormen van behandelen is inmiddels gewoon geworden en telkens weer inspirerend voor mij als fysiotherapeut.

Mijn collega’s en ik blijven niet stil staan in onze ontwikkeling, maar stimuleren elkaar om verder te zoeken als we even op een dood spoor zitten. Binnen een aantal jaar ben ook ik gestart met een master opleiding, net zoals de meeste collega’s in onze praktijk.  Gelukkig hoef ik dit niet te doen omdat het moet, maar omdat ik nieuwsgierig ben en wil blijven.

Inmiddels zit er veel ervaring en behandelmethoden in mijn zogenaamde gereedschapskist. Hiermee kan ik prima uit de voeten. Ik blijf het als een uitdaging zien om gezamenlijk met u zo snel mogelijk, maar wel volgens een reëel tijdspad, een goed resultaat te bereiken.

Verder wens ik u veel gezondheid toe en plezier in bewegen!

Jurjen Ament