1 juni Dag van de Oefentherapeut

Vandaag vieren we de Dag van de Oefentherapeut. Dit doen we samen met onze 1.700 collega-oefentherapeuten die ook bij de beroepsvereniging van oefentherapeuten zijn aangesloten. We zijn dan ook trots op ons werk!

ONZE SPECIALISTATIES ZIJN:
Algemene oefentherapie
Psychosomatische oefentherapie
Slaapoefentherapie
Pilates

BEROEPSVERENIGING EN KWALITEIT
Misschien heb je er wel eens van gehoord: de beroepsvereniging van oefentherapeuten. Het was een bewuste keuze om onze praktijk hierbij aan te sluiten. De beroepsvereniging ontwikkelt én borgt namelijk de kwaliteit van ons beroep. Jij kunt dan ook vertrouwen op de best mogelijke kwaliteit van zorg.

BEL OF MAIL VOOR EEN AFSPRAAK
Heb jij hulp nodig? Bel of mail om een afspraak te maken! Op onze website lees je meer over onze behandelingen. Deel dit bericht gerust ook met mensen die mogelijk baat hebben bij een oefentherapiebehandeling.

Klaar voor de start, Doortrappen!

Een gratis bijeenkomst van een dagdeel waarbij je handige oefeningen leert en andere tips krijgt om te kunnen blijven fietsen tot je 100ste! De bijeenkomst wordt georganiseerd door FYNN Fysio. Doe je mee?
WAT KUN JE VERWACHTEN? Je krijgt tips over het afstellen van je fiets en gebruik van hulpmiddelen zoals een helm of achteruitkijkspiegel. Je krijgt fietsgym-oefeningen zodat je fit, vertrouwd en pijnvrij kunt blijven fietsen.
Meedoen is gratis.
Er is plek voor 12 tot 20 personen.
Tijdens de bijeenkomst staat er koffie, thee en wat lekkers klaar.
WANNEER?
Datum: woensdag 21 juni Tijdstip: van 13:30 tot 16:30 uur Locatie: FYNN Fysio, FITZ, Wiardaplantage 1, Leeuwarden Meld je aan via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 058-2801525
Je hebt tot zondag 18 juni om je aan te melden!

FYNN Fysio straks ook in Bergum

Vanaf 1 juni 2023 zal FYNN Fysio ook een dependance openen in Bergum. Wij zullen onze intrek nemen bij sportschool Happy Life te Bergum en verheugen ons op onze samenwerking!
Fysiotherapeut Jesse Wassenaar zal namens FYNN Fysio zitting nemen in Bergum. U kunt bij Jesse terecht voor onder andere de volgende klachten:

- sportgerelateerde klachten of blessures
- algemene fysiotherapie
- rug/nek/ schouderklachten
- revalidatie en herstel

Jesse is als fanatiek sporter vast helemaal op zijn plek bij Happy LIfe in Bergum. Wij wensen Jesse succes toe op deze nieuwe locatie!
Wilt u kennismaken of een afspraak inplannen bij fysiotherapeut Jesse in Bergum? Neem gerust contact op met FYNN Fysio.

Nieuw bij FYNN Fysio: HENK: Specialistisch Centrum voor Hoofd- En Nekklachten, tinnitus, halsklachten en kaakproblemen.

Wij zien bij FYNN Fysio veel mensen met nekpijn, hoofdpijn, kaakklachten, duizeligheid en tinnitus. Wat opvallend is, is dat veel van onze klanten een (vaak onnodig) lang traject aan zorg/ hulp hebben doorlopen. Vaak hebben deze hoofd/hals klachten met elkaar te maken en dit maakt de klacht soms erg complex.

Binnen ons team groeide de interesse om ons meer te verdiepen in deze materie. In de loop der jaren hebben collega’s dan ook aanvullende scholing gevolgd op het gebied van problematiek in en rond het hoofd/halsgebied. Je mag gerust zeggen dat FYNN Fysio de expertise in huis heeft om hulpvragen op dit vlak goed te kunnen beantwoorden.

Met HENK (Hoofd En Nek Klachten) bundelen wij onze expertise en zijn wij onze klanten optimaal van dienst. Dit doen wij tijdig, efficiënt en persoonsgericht.

Met het specialistisch centrum HENK bundelen wij onze kennis om onze zorg nog beter op uw situatie aan te passen. Op een zorgvuldige manier brengen wij uw klachten in kaart waarna wij u zo goed mogelijk helpen met een brede mogelijkheid aan behandelingen. Kijk op de website van FYNN Fysio voor meer informatie over HENK: Specialistisch Centrum voor Hoofd- En Nekklachten, tinnitus, halsklachten en kaakproblemen.

Pilates en fitness bij FYNN Fysio

Hé wat leuk! Pilates! Pilates wordt al jaren aangeboden in Zuiderburen, door oefentherapeut Elzelien, maar sinds1 maart valt Pilates onder de vlag van FYNN Fysio en kan desgewenst ook gecombineerd worden met fitness.

Perfect Pilates is geschikt voor iedereen die op een plezierige manier wil werken aan kracht, lenigheid en stabiliteit. Ons lichaam is opgebouwd uit spierketens die samenwerken.

Bij het optillen van een been zijn er meerdere spieren tegelijk actief. Door deze spierketens bewust te gebruiken in de vorm van oefeningen, wordt het hele lichaam getraind. Op efficiënte wijze werkt u aan uw totale lichaam en conditie. Overbelaste spieren worden hierbij ontlast en verwaarloosde spieren geactiveerd en versterkt.

Elzelien houdt tijdens de lessen rekening met uw individuele wensen en mogelijkheden. Doorgewinterde sporters die efficiënt willen sporten of hun trainingsschema willen afwisselen vinden wat ze zoeken in de lessen Perfect Pilates.

Maar ook wanneer u weinig sport of kampt met nek-, schouder- en/of rugklachten is de training perfect aan te passen aan uw conditie. Dit geldt ook voor mensen die herstellen van een ziekte, zwangerschap of operatie.
Iets voor u? Neem gerust contact op met FYNN Fysio om de mogelijkheden te bespreken.